Mutfakta cesedi bulunan kadının oğlu tutuklandı

Manisa'da 2 gün önce evde cesedi bulunan kadının ölümüyle ilgili oğlu gözaltına alındı. Kadının, oğluyla aralarında kedi besleme yüzünden tartışma sırasında başını mutfak bankosuna çarparak hayatını kaybettiği tespit edildi. Şüpheli tutuklandı.

Mutfakta cesedi bulunan kadının oğlu tutuklandı

İddiaya göre; Arda Mahallesinde ikamet eden Nuray Duğrul (54), 2 Temmuz günü evine tadilat için gelen ustalar tarafından mutfakta ölü bulundu.

Şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Duğrul'un oğlu İ.S'yi (20) gözaltına aldı.

İlk ifadesinde annesiyle kahvaltı yaptıktan sonra işe gittiğini ve ölümünü komşularından öğrendiğini kaydeden şüphelinin çelişen ifadeleri polisin dikkatini çekti.

İkinci kez ifadesi alınan İ.S, bu kez cinayeti itiraf etti.

İfadesinde, sokakta bulduğu kedileri eve getirmek istemesi sebebiyle annesiyle tartışmaya başladığını anlatan İ.S’nin bu sırada annesini göğüs kısmından ittirdiğini ve dengesini kaybeden kadının başını mutfak bankosuna çarparak yere düştüğünü iddia ettiği öğrenildi.

Şüpheli daha sonra yerdeki annesini cep telefonu kamerasıyla kaydettikten sonra büyük bir korku yaşadığını ve işe gittiğini söyledi.

İ.S, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.