Nişan töreniyle koronavirüs yayılmasına böyle isyan etti: Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar!

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bir köy, düzenlenen nişan töreni sonrası koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle karantinaya alınmış, sonuçları pozitif çıkanlar hastaneye kaldırılmıştı. O hastalardan biri, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve virüsün yayılmasına, “Bizim köyde bir nişan yapalım dediler 300 hane köy karantina altında perişan. Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar” ifadeleriyle isyan etti.

Nişan töreniyle koronavirüs yayılmasına böyle isyan etti: Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar!

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Yukarı Borandere köyünde normalleşme sürecinin ilk günlerinde düzenlenen nişan törenine katılan bir kişide koronavirüs tespit edilmiş, yapılan filyasyon çalışması neticesinde 4 ev karantina altına alınmış, ancak virüs yayılmayı sürdürmüştü.

Virüsün hızla yayılmasının ardından Yukarı Borandere köyü karantina altına alınarak giriş ve çıkışlar yasaklandı.

“300 HANE KÖY PERİŞAN DURUMDA”

Köyde yaşayan ve yapılan Covid-19 testi pozitif çıktıktan sonra hastanede karantina altına alınan Hacı Göl, sosyal medya hesabından yaşananlara isyan etti. Göl, “Lütfen bu hastalığı dikkate alalım. Maske mesafe ve hijyen konusunu unutmayalım. Birilerinin mutluluğunu paylaşmak için kendi hayatınızı karartmayın. Ben çocuklarımın yüzüne bakamadım, sarılamadım. Çıkıp çıkmayacağını belli değil. Düğün nişan böyle şeylere arkadaşlarınızı çağırıp kimsenin hayatını yuvasını yıkmayın. Bizim köyde bir nişan yapalım dediler 300 hane köy karantina altında perişan bir durumdalar. Köyde bir nişan yaptılar, milletin geleceğini yıktılar” ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.