O kazadan acı haber! Durmuş amcanın ayakkabısını elinden bırakmadığı eşi kurtarılamadı

Aksaray'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu biri çocuk 5 kişi yaralanmıştı. Eşinin ağır yaralandığı kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Durmuş Yüce, ayakkabısını bir an olsun elinden bırakmadığı eşinden gelecek iyi haberi bekliyordu. Müdahaleler, ne yazık ki Zeynep Yüce’nin kurtarılmasına yetmedi. Acı haberi alan Durmuş Yüce fenalaşınca aynı hastanede tedavi altına alındı.

O kazadan acı haber! Durmuş amcanın ayakkabısını elinden bırakmadığı eşi kurtarılamadı

Hanifi Aksoy (56) idaresindeki 68 EL 396 plakalı kamyon, Tacin Caddesi Sanayi kavşağında Adem Çınar (35) idaresindeki 68 FK 166 plakalı otomobille çarpışmış, kazada, otomobil sürücüsü ile Zeynep Yüce (52), Hilal Yüce (21), Ömer İpek (5) ve Durmuş Yüce (54) yaralanmıştı.

Otomobilde sıkışan Adem Çınar ve Zeynep Yüce'yi, itfaiye ekipleri 15 dakikalık çalışmanın ardından kurtarmış, eşi Zeynep Yüce’nin ayakkabısını bir an olsun elinden bırakmayan Durmuş Yüce, hastane koridorunda ağlayarak gelecek iyi bir haberi beklemişti.  

- ACI HABER GELDİ

Acı haber kazadan yaklaşık iki saat sonra geldi. Zeynep Yüce, doktorların çabasına rağmen hayatını kaybetti. Eşinin ölüm haberini alan Durmuş Yüce, fenalaşınca hastanede tedavi altına  alındı. 

 

Kamyon otomobille çarpıştı: 5 yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.