Operasyon haberleri peş peşe geliyor! Konya’nın da bulunduğu 15 ilde hücre evi baskını

FETÖ'nün hücre evlerine yönelik Kayseri'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Konya’nın da aralarında bulunduğu 15 ilde aranan 41 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.

Operasyon haberleri peş peşe geliyor! Konya’nın da bulunduğu 15 ilde hücre evi baskını

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubesi ekiplerince, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aranan ve firari durumda bulunan şüphelilerin yerlerinin tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışma başlatıldı.

Kayseri merkezli olmak üzere, Mersin, Kahramanmaraş, Trabzon, Batman, Niğde, Nevşehir, Kocaeli, Konya, Sivas, Aksaray, Hakkari, İstanbul, Ankara ve Karaman'da yürütülen soruşturmalar kapsamında aranan 41 şüphelinin Kayseri'de örgüte ait hücre evlerinde ikamet ettikleri belirlendi. 

Daha önce meslekten ihraç edilmiş asker, polis, öğretmen, sağlıkçı, gelir uzmanı, mühendis ve özel sektör çalışanı şüphelilerin yakalanması için 35 adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı.

6 çiftin de aralarında yer aldığı zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Şüphelilerin örgüt evini kullandıkları, gelen talimatlar doğrultusunda yerlerini belli etmemek için evleri kendi adlarına kiralamadıkları, elektrik ve doğal gaz gibi abonelikleri de kendi üstlerine yapmadıkları ve komşularından isimlerini gizledikleri iddia ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.