Otobüsle Konya’ya gelen kadının eşinde de koronavirüs çıktı

İstanbul'dan otobüsle Ereğli'ye gelen bir kadının koronavirüs testi pozitif çıkmış, eşiyle birlikte tedaviye alınmış, ayrıca temasa geçtiği kişilerin de takip edilmesine karar verilmişti. 64 yaşındaki kadının, eşinin testi de pozitif çıktı. Ereğli Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yolcu otobüsündeki 50 kişiye de ulaşıldı. 50 yolcu ve yakınları, bulundukları bölgelerde; çiftin oğlu, ailesi, yakınları ve temasa geçen sağlık çalışanları sağlık ekipleri tarafından takibe alındı. İşte son gelişmel

Otobüsle Konya’ya gelen kadının eşinde de koronavirüs çıktı

Alınan bilgiye göre İstanbul'da oturan çift, 21 Mart Salı günü Ereğli ilçesindeki oğullarını ziyarete gelmiş, bir süre sonra kadında yüksek ateş şikayeti başlayınca çift, koronavirüs şüphesiyle Ereğli Devlet Hastanesi’ne müracaat etmişti. 

Yapılan testte kadının sonuçları pozitif çıkınca Konya'ya sevk edilmişti.  

EŞİNİN TESTİ DE POZİTİF ÇIKTI, 100'E YAKIN KİŞİ TAKİBE ALINDI 

64 yaşındaki kadının, eşinin testi de pozitif çıktı.

Hastanede çiftin tedavisi sürdürülürken, Ereğli Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yolcu otobüsündeki 50 kişiye ulaşıldı.

50 yolcu ve yakınları, bulundukları bölgelerde; çiftin oğlu, ailesi, yakınları ve temasa geçen sağlık çalışanları da sağlık ekipleri tarafından takibe alındı. Yaklaşık 100 kişi, evlerinde 14 gün karantinada tutulacak ve aile hekimleri tarafından sürekli takip edilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.