Özel Envar Eğitim Kurumlarının geleneksel doğa yürüyüşü yapıldı

Özel Envar Eğitim Kurumları tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bir Adım Spor, Bir Adım Sağlık” sloganlı doğa yürüyüşünün bu yıl 6’ncısı gerçekleştirildi. Meram Tavusbaba Çamlığındaki 4 kilometrelik parkurda yapılan yürüyüşe yoğun katılım vardı.

Özel Envar Eğitim Kurumlarının geleneksel doğa yürüyüşü yapıldı

Öğrencilerle birlikte sağlıklı nesiller için bir adım atmak isteyen veliler, şehrin gürültüsünden uzak bir gün geçirmek için Meram Tavusbaba’ya erken saatlerde gelmeye başladı.

Özel İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gazi Aldanmaz, yürüyüş öncesi yaptığı açıklamada, amaçlarının, yoğun çalışma ortamlarından, stresten ve şehrin gürültüsünden bir nebze de olsa uzaklaşarak, doğa ile baş başa olmak, spor ve sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmak, sağlıklı yaşam ve nesiller için yol almak olduğunu söyledi.

Katılımcılara parkur hakkında bilgi verildikten sonra yürüyüş başladı. Yürüyüş boyunca aileler sohbet ederek yürümenin keyfini yaşarken, enerji ve su istasyonlarında mola vererek enerji depoladı.

Son derece keyifli bir ortamda gerçekleşen yürüyüş bitiminde Özel İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Sağlık İstasyonunda katılımcıların nabız ve tansiyon ölçümleri yapıldı.

Program, salep ikramıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.