Parçalanmış cesedi bulunmuştu! Mehtap'a çarptığı iddia edilen sürücü yakalandı, 4 kişi adliyeye sevk edildi

Konya’dan Adana’ya giden ve birlikte seyahat ettiği arkadaşlarına tuvalet ihtiyacı olduğunu belirtip otomobilden inen Mehtap Ateş’in (31) yol ortasında parçalanmış cesedi bulunmuştu. Genç kadına yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarptığı, diğer araçların da üzerinden geçmesi sonucu parçalara ayrılarak hayatını kaybettiği belirlenmişti. Hafif ticari araç sürücüsü Hasan Ö. yakalandı. Hasan Ö. ve 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Parçalanmış cesedi bulunmuştu! Mehtap'a çarptığı iddia edilen sürücü yakalandı, 4 kişi adliyeye sevk edildi

Olay, önceki gün, D- 400 kara yolu Çakaldere mevkiinde meydana gelmişti.

Mehtap Ateş, Konya’dan Adana’nın Ceyhan ilçesine arkadaşı Murat A’yı görmeye gitmiş, otomobille kent merkezine seyir halindeyken tuvalet ihtiyacının olduğun söyleyip araçtan inmiş, bir süre sonra parçalanmış cesedi bulunmuştu.

İncelemenin ardından Mehtap Ateş'in parçalanmış cesedi hastane morguna kaldırılmış, Ateş'in cenazesi yakınları tarafından alınıp Konya'da toprağa verilmişti.

Genç kadının nasıl öldüğünü araştırmaya başlayan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mehtap Ateş’in trafik kazasına kurban gittiğini belirlemişti. 

Polis yaptığı çalışmada Ateş’e Hasan Ö. yönetimindeki aracın çarptığını, daha sonra transit yol olduğu için arkadan gelen araçların cesedin üzerinden geçtiğini saptamış, güvenlik kamerası görüntülerinde, sürücünün kazadan sonra bir istasyona girdiği, burada durup aracını kontrol ettiğinde arka sağ tekerde genç kadının montunun kaldığını görüp bunu çıkartıp çöpe attığı, daha sonra da aracında oluşan hasarı tamir etmeye çalıştığı görülmüştü. 

Polis, görüntülerden şüphelinin aracının Adana Havalimanı'nda olduğunu tespit etmiş, araca el konurken, şüphelinin İstanbul'a gittiği saptanmıştı. 

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Hasan Ö, polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı.

Genç kadının ölümüyle ilgili gözaltına alınan Murat A, İsmet D, Hasan Ö. ve Yener C, polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.