Paylaştıkça çoğalan iyiliğin adı: Kurban

Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle Karış Karış Kadınhanı Derneği vekâlet yoluyla kurban kesimi faaliyetlerine hazırlanıyor.

Paylaştıkça çoğalan iyiliğin adı: Kurban

'Paylaştıkça Çoğalan İyiliğin Adı Kurban' sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Karış Karış Kadınhanı Derneği Başkanı Mustafa Topkafa, “Kurbanlarınız Allah’a, iyiliği Kadınhanı ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşsın düşüncesi ile Kadınhanı’nda vekâlet yolu ile küçükbaş kurbanlık faaliyetine başladık. Diyanet İşleri Başkanlığının yurt içi kurban vekâlet bedelini 975 TL olarak belirlemesi ile derneğimiz olarak biz de küçükbaş kurban bedelini 1000 TL olarak açıklamış bulunmaktayız. Vekâlet yolu ile Dünya’nın dört bir yerine kurban bağışı yapan hemşerilerimiz bulunmaktadır. Hemşerilerimizin vekâlet yolu ile bağışladıkları kurbanların; ilçemizin birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesi noktasında Kadınhanı’mızdaki ihtiyaç sahibi ailelerimiz için değerlendirmelerini istiyoruz” dedi.

Vekalet yolu ile bağışlanan kurbanlıklarda dağıtım önceliğinin hiçbir geliri olmayan aileler olacağının altını çizen Dernek Başkanı Mustafa Topkafa, kesimlerin Kurban Bayramının ikinci günü ihtiyaç sahibi ailelerin evinde yapılacağını ve vekalet verenlere kesilen kurbanların fotoğraf ve video görüntülerinin gönderileceğini ifade etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.