Postacının kopan kulağı yerine dikilemedi! Şüpheli ev hapsi tedbiriyle serbest

Karaman'da tartıştığı postacının kulağını ısırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli ev hapsi tedbiriyle serbest bırakıldı. Postacı Onur Kızıl’ın tedavisi ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sürüyor. Kulağı yerine dikilemeyen Kızıl, "Kulağımın kopma sesini duydum, gözümün önünde yere düştü. Kulağım o haldeyken olay yerine gelen şüphelinin babası, 'Bunların kulağını değil, başını koparacaksın' diyerek beni tehdit etti" dedi.

Postacının kopan kulağı yerine dikilemedi! Şüpheli ev hapsi tedbiriyle serbest

İddiaya göre, Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi'nde posta dağıtan Onur Kızıl, teslimat yapacağı bölgedeki bir çocuğun sokakta gezdirdiği köpeğin saldırısına uğramış ve köpeği gezdiren çocuğa tepki göstermişti.

Bunun üzerine yanlarına gelen çocuğun ağabeyi S.Ç, Kızıl ile tartışmaya başlamış, kavgaya dönüşen olayda S.Ç, postacı Kızıl'ın kulağını ısırarak koparmıştı.

SERBEST KALDI

Gözaltına alınan S.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli S.Ç. çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince ev hapsi tedbiriyle serbest bırakıldı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören postacı Onur Kızıl (27),  yaşananları anlattı.

Kızıl, posta dağıtımı sırasında adres araştırması yaparken bir çocuk tarafından gezdirilen köpeğin üzerine geldiğini ve ayağını ısırdığını söyledi.

Çocuğu köpeği kendisinden uzaklaştırması için uyardığını ifade eden Kızıl, bunun üzerine yanına gelen çocuğun ağabeyi S.Ç'nin kendisine tepki göstererek tokat attığını anlattı.

S.Ç. ile aralarında kavga çıktığını, olayı gören diğer aile bireylerinin de kendisine saldırdığını iddia eden Kızıl, şunları kaydetti:

"Kavga sırasında S.Ç'nin küçük kardeşiyle köpeğin sahibi olan en küçük kardeşi de bana saldırdı. Çevredekiler ayırmaya çalıştı ancak yine saldırmaya devam ettiler. S.Ç. bu sefer kulağımı ısırdı. Kulağımın kopma sesini duydum. Gözümün önünde yere düştü. Kulağım o haldeyken olay yerine gelen S.Ç'nin babası, 'Bunların kulağını değil, başını koparacaksın.' diyerek beni tehdit etti.

Olayın ardından hastaneye kaldırıldım ve Konya'ya sevk edildim."

KOPAN KULAK YERİNE DİKİLEMEDİ

Kızıl, sevk edildiği Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaklaşık 4 saat süren operasyon geçirdiğini belirtti.

Hukuki süreç başlattıklarını ve bu işin peşini bırakmayacaklarını dile getiren Kızıl, "Isırılarak koparılan kulağımdan geriye sadece kulak memesi ile üst taraftan az bir parça kalmıştı. Ameliyatın ardından yerine dikilen kulağımın parçası, kan dolaşımı olmadığı için geri alındı. Kavgaya karışan tüm aile fertlerinden şikayetçiyim.” ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIMIZI İYİ YETİŞTİREMİYORUZ, TELEVİZYONDAKİ DİZİLERDEN ETKİLENİYORLAR"

Kızıl'ın annesi Filiz Sertan Kızıl da başlarına gelen bu olaydan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

Hayvansever olduklarını belirten anne Kızıl, şöyle devam etti:

"Bir hayvan bizi ısırsa asla onu cezalandıracak insanlar değiliz. Bir şeyden çok etkilendim. Olayda oğlumun kulağı koptuktan sonra S.Ç'nin annesi, oğlumu kucağına alarak ağlamış. O da bir anne sonuçta. Çocuklarımızı iyi yetiştiremiyoruz, televizyondaki dizilerden etkileniyorlar. Bunlara mani olmalıyız. O çocuk için de çok üzgünüm ancak hukuki süreci başlattık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.