Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması gündemde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK toplantısında 23-24-25-26 Mayıs tarihleri için sokağa çıkma kısıtlaması gündeme geldi. Konu ile ilgili Bilim Kurulu üyelerinin tavsiyeleri dikkate alınacak. Son kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması gündemde

AK Parti'nin önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan MYK toplantısında Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması ilanı da gündeme geldi.

Toplantıda ayrıca salgında normalleşme sürecine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA 4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

AK Parti kurmayları, yapılan araştırmalarda Ramazan Bayramı'nda vatandaşın da sokağa çıkma kısıtlamasını desteklediğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. Konu ile ilgili Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri dikkate alınarak 23-24-25-26 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağının olabileceği değerlendirildi.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI UYGULANAN İLLER HANGİLERİ?

Salgının önüne geçebilmek için bazı illerde uygulanan sokağa çıkma yasağı, 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde de devam edecek. Bunun dışında kalan illerde ise illerde ise yasak uygulanmayacak. Sokağa çıkma yasağı uygulanan iller şu şunlar: Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.