Ribat bu Kurban Bayramında da takdir topladı

Ribat, yıllardır gerçekleştirdiği insani yardım organizasyonlar ile ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor.

Ribat bu Kurban Bayramında da takdir topladı

Bu Kurban Bayramında da uzak diyarlarda görev alan Ribat çalışanları ve gönüllüleri  kendilerini  bekleyen kardeşlerine sadece kurban eti ile değil, İslam dünyasının mağdur, mahzun, mazlum  aynı zamanda yetimlerine de kavuşarak onları unutmadıklarını  gösteriyor.

Ribat, uzak coğrafyalarda bu kurbanda da kurban bağışlarını yapan bağışçılarının kurbanlarını keserek yine kurban videolarını ve görsellerini  sahiplerine ulaştırarak takdir topladı.

Sudan'da bu kurbanda da yaşanan sel ve zor imkanlara rağmen kusursuz bir yardım organizasyonunu geride bırakan ekip Ayasofya ve ümmetin emaneti Mescidi Aksa'yı da unutmadı, kurban keserek dualar etti.

Ribat kurban için bulunduğu sürede de saha çalışmaları gerçekleştirerek kardeşlerinin hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olmaya devam ediyor.

Ekmek fırını, cami, Kur'an Kursları, mescit, su kuyuları, eğitim merkezleri, meslek edindirme kursları, yetimhane, kız öğrenci yurtları gibi birçok projenin temelleri de kurban organizasyonlarında sağlıyor.

Ribat sadece yurt dışında değil yurt içinde de özellikle Konya' da yine kurban faaliyeti gerçekleştirerek mobil ekipleri ile deri, et, sakatat bağışlarını kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.