Sağlık Bakanlığı ve poliste ‘Koronavirüs hırsızlığı’ alarmı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de 5 kişide koronavirüs sonuçlarının pozitif çıktığını açıklamıştı. Bilim Kurulu kararlarıyla ülke genelinde koronavirüse karşı önlemler en üst seviyeye çıkartıldı. Hırsızlar ve dolandırıcıların ise şeytanın aklına gelmeyecek yöntemlerle yurttaşları mağdur ettiği ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın adını kullanan bazı kişilerin, evlere gidip bakanlıktan geldiklerini, koronavirüs testi yapacaklarını söyleyerek hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karıştıkları belirtiliyo

Sağlık Bakanlığı ve poliste ‘Koronavirüs hırsızlığı’ alarmı!

Sağlık Bakanlığı koronavirüse karşı önlemleri en üst seviyeye çıkardı. 

Hırsızların ve dolandırıcıların ise şeytanın aklına gelmeyecek yöntemlerle halkı mağdur ettiği ortaya çıktı. 

Sağlık Bakanlığı'nın adını kullanan bazı kişilerin evlere gidip bakanlıktan geldiklerini, koronavirüs testi yaptıklarını söyleyerek içeriye girdikleri, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karıştıkları tespit edildi. 

Yüzlerce vatandaşın ihbarda bulunduğu Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi; böyle bir uygulamalarının olmadığını ve vatandaşların bu konuda çok dikkatli olması gerektiğini aktardı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, “Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs risk taramasını çat kapı değil, planlayarak yapmaktadır. Sizi 184’ten arayıp bilgilendiriyor, ondan sonra geliyoruz. SABİM-184’ten size TELEFON GELMEMİŞSE, test amacıyla geldiğini söyleyenleri içeri almayın. KÖTÜ NİYETLİLERE KARŞI DA TEDBİRLİ OLALIM!” Açıklaması yaptı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü de WhatsApp ve Sosyal Medya platformlarında yapılan bazı paylaşımlara istinaden, bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.