Sanayi esnafından Konya Valisi Toprak’a teşekkür

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Karatay Oto Sanayisini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Göreve gelmesinin ardından bir yılı geride bırakan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yoğun mesaisinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de sürdürüyor. Karatay Oto Sanayisini ziyaret eden Vali Toprak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek çalışanlarla sohbet etti. Ziyaretler esnasında esnaf, öncelikli olarak ara elemana ihtiyaç duyduklarını Vali Toprak’a iletti.

Vali Toprak ve esnaf arasında ilginç diyalogların da yaşandığı ziyarette esnaflardan biri uzun zamandır bu tür üst düzey bir ziyaretin gerçekleştirilmediğini ifade ederek, Vali Toprak’a teşekkür etti. Vali Toprak ise memnuniyetini dile getirerek, “Bu tür ziyaretlerle hem halkımızı daha yakından tanıma fırsatı buluyor, hem talep ve şikayetleri bizzat dinlemiş oluyoruz. Halkımızla bütünleşmemizi vesile oluyor. İletişimimiz kuvvetlenmiş, artmış oluyor” dedi. Fırsat buldukça esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade eden Vali Toprak, sözlerine şöyle devam etti.

“Konya için daha iyi nasıl çalışabiliriz. Sorunları çözüp, halkımızı nasıl rahatlatabiliriz onun gayreti içindeyiz. Ziyaretler bize bir nevi enerji depolama, dinlenme, rahatlama imkanı sağlıyor. Vatandaşımızın güler yüzü ile karşılanmak, tarifi mümkün olmayan derece de bizleri mutlu ediyor. Devlet dairelerinin kasvetli havasından çıkıp, hizmetinde olduğumuz vatandaşlarımızla birlikte olmak bize motivasyon ve heyecan veriyor.” dedi.

Ziyaret esnasın da bir esnaf ise Vali Toprak’a düğün davetiyesi takdim ederek, düğününe davet etti. Vali Toprak da yeni evlenecek çiftlere mutluluklar diledi. Ziyaretlerde esnafın fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmeyen Vali Toprak, esnaf ve çalışanlarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Konya Valisi Toprak’a ziyaretinde; İl Jandarma Komutanı Tuğg. Şakir Uslu, Vali Yardımcısı Mehmet Aydın, Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ile KONESOB Başkanvekili ve Konya Tornacılar Esnaf Odası Başkanı Emin Baranok eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.