Selçuklu Belediyesi, dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Selçuklu Belediyesi koronavirüse karşı etkili bir şekilde sürdürülen faaliyetlerine 24 saat esasıyla devam ediyor. Bu kapsamda İlçe genelinde resmi kurumlar, okullar, toplu kullanım alanları ile tüm çöp konteynerleri dezenfekte edildi.

Selçuklu Belediyesi, dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirüse karşı alınan önlemler dikkatle uygulanıyor. Selçuklu Belediyesi de bu kapsamda çalışmalarına 24 saat esasıyla devam ediyor. Selçuklu Belediyesi Sağlık İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe sınırları içersinde bulunan resmi kurumlar, okullar, sosyal tesisler, toplu kullanım alanları ve tüm çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor.

24 saat aralıksız devam eden çalışmalarla ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerin tamamı dezenfekte edildi. İkinci tur dezenfekte çalışmaları da % 80 oranında tamamlandı. 

Belediye yetkililerinden vatandaşlara önemli uyarı

Genel olarak ülkemizin tamamında yerel olarak da belediyelerin önlem çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bu noktada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Selçuklu Belediyesi tüm imkanlarını seferber etti. Üzerine düşen sorumlulukları büyük bir gayretle yerine getiren Selçuklu Belediyesi vatandaşların da yerine getirmesi gereken önlemlere dikkat çekti. Bu çerçevede belediye yetkilileri vatandaşların çöplerini konteynerlerin dışına bırakmamaları gerektiği ve aksi takdirde yapılan dezenfekte işlemlerinin etkili olmasının zorlaşacağı uyarısında bulundu.

"Dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor"

Konu ile ilgili bir duyuru yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Kıymetli hemşehrilerim, ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm yeraltı çöp konteynerlerinin dezenfekte işlemi tamamlandı. Sizden ricamız çöplerinizi konteynerlerinin dışına bırakmamanız. Çöpleri konteynerlerin içine atarak riski birlikte azaltalım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.