Selçuklu'daki ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması

Selçuklu Belediyesi dünyadaki koronavirüs salgını nedeniyle ilçede yer alan cami, okul ve toplu kullanım alanlarını özel solüsyonla ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Selçuklu'daki ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ilk koronavirüs vakasının ülkemizde de görüldüğü açıklamasının ardından ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında Selçuklu Belediyesi de dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde özel olarak oluşturulan ekipler ilçede yer alan cami, okul ve toplu kullanım alanlarını özel solüsyonla ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Dünyanın farklı ülkelerinde yaşanan koronavirüs vakaları ve mevsim koşulları da dikkate alınarak, okullardaki çocukların daha hijyenik koşullarda eğitim görmesi, vatandaşların camilerde daha hijyenik koşullarda ibadetlerini yerine getirmeleri ile kamu kurum ve kuruluşlarında oluşabilecek salgın hastalıklara karşı halkın ortak kullanım alanlarını virüslerden ve bakterilerden temizliyoruz” denildi.

Açıklamada vatandaşlardan Sağlık Bakanlığı tarafından virüsle mücadele noktasında yapılan açıklamaların dikkate alınması ve hijyen koşullarının oluşturulması için azami özen gösterilmesi istendi.İlçede vatandaşların sosyal hayatlarını daha rahat idame ettirebilmeleri için önlemlerini alan Selçuklu Belediyesi koronavirüsü ile bakterilere karşı ilaçlama çalışmalarına periyodik olarak devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.