Olay, Ankara’nın Güdül ilçesinde önceki gün meydana geldi. DHA’da yer alan haberdeki iddiaya göre; T.Y. ile kayınpederi Yakup Kürekçi (48) ve kayınvalidesi Emine Kürekçi (48) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
KAYINPEDERİ VE KAYINVALİDESİNE KURŞUN YAĞDIRDI
Çıkan tartışmanın büyümesiyle T.Y. yanında getirdiği tabancayla kayınpederi ve kayınvalidesine ateş açtı. Arbede sırasında T.Y. de kendi tabancasından çıkan kurşunla ayağından yaralandı.
İKİSİ DE OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Kürekci çifti, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde her ikisinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Çift, otopsi işlemlerinin ardından Sincan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
DAMAT GÖZALTINA ALINDI
Yaralanan damat ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Şüpheli, işlemlerinin ardından Beypazarı Adliyesi'ne sevk edildi.