Olay, Batman’da Petrolkent Mahallesi 2815'inci Sokak’ta 29 Ağustos’ta saat 16.00 sıralarında meydana geldi. DHA’da yer alan haberdeki iddiaya göre S.C., evlerinin avlusundaki konteynerde eşi Seve Cihangir'in (55) bıçaklanarak öldürülmüş halde cansız bedenini buldu. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Seve Cihangir'in cesedi, incelemenin ardından otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.
KATİL OĞLU ÇIKTI
Bu sırada Cihangir'in oğlu Haşim Cihangir (30), Emniyet Müdürlüğü'ne giderek annesini öldürdüğünü ve teslim olmak istediğini söyledi. Bunun üzerine şüpheli, gözaltına alındı. Haşim Cihangir'in psikolojik rahatsızlığının bulunduğu öne sürüldü.
TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Haşim Cihangir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.