Babasıyla tartıştı, evdekileri de yardıma gelen komşuyu da bıçakladı

Uşak’ta bir kişi, tartıştığı babası ve babaannesinin yanı sıra komşusunu bıçaklayarak yaraladı. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Uşak Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, H.Ö. (31) ile babası Y.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve H.Ö., babası ile babaannesi R.Ö.’yü bıçakladı.

O sırada çıkan sesleri duyan komşuları Z.B. eve geldi ve H.Ö. tarafından komşusu da bıçaklanarak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Uşak’taki hastanelere kaldırılırken, şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri