Bu kez adres Ankara! Polise ateş açanlardan biri öldü

İstanbul’da hırsızlık şüphelisinin açtığı ateş sonrası polis Şeyda Yılmaz şehit olmuştu. Bir çatışma haberi de Ankara’dan geldi. Arama kaydı bulunan iki şüpheli polise ateş açtı. Çıkan çatışmada 12 suç kaydı bulunan bir şüpheli öldü, diğeri yaralandı.

İstanbul’da motosiklet hırsızlığı şüphelinin açtığı ateş sonrası yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz şehit düşmüştü. Ankara’da arama kaydı bulunan ve dur ikazına uymayan şüpheliler polise ateş açtı. Şüphelilerden 12 suç kaydı bulunan Serdar K. (18) öldü, 19 suç kaydı olan Muhammet E. (22) yaralandı.

BU KEZ ADRES ANKARA

Olay, Ankara’nın Altındağ ilçesinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; devriye görevini sürdüren polis ekipleri F.C.Ö. ile H.S., arama kaydı bulunan Serdar K. ve Muhammet E.'yi görünce durmaları için ikazda bulundu.

POLİSE ATEŞ AÇTILAR

Şüpheliler ile toplam 4 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü durmadı. Araçtakiler, polise ateş açtı. Polisin de ateşle karşılık verdiği şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

BİRİ ÖLDÜ

Bir süre sonra otomobil, terk edilmiş olarak bulundu. Araçta 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çatışma sırasında yaralanan ve hastaneye götürüldüğü öğrenilen Serdar K., hayatını kaybetti, Muhammet E. ise hastanede tedavi edildi.

Ölen Serdar K.'nın 12, tedavisinin ardından gözaltına alınan M.E.'nin ise 19 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Ekipler kaçan diğer 2 kişiyi ararken, olayla ilgili polis memurları F.C.Ö. ile H.S.'nin ifadesine başvurulduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şehit polis Şeyda Yılmaz ile ilgili ortaya çıkan detay yürekleri dağladı
Kadın polisi şehit eden Yunus Emre Geçti'nin annesi konuştu
26 suç kaydı olan polis katili hiç cezaevine girmemiş

3. Sayfa Haberleri