Damat dehşetinde yeni ayrıntı! Öldürülen kadın muhtar...

Isparta-Konya karayolundaki bir tarlada dini nikahlı eşi, kayınpederi ve kadın muhtarı öldürdüğü iddia edilen şüphelinin sorgusu sürüyor. Çifti barıştırmak isterken cinayete kurban giden kadın muhtar Ayşe Adıgüzel'in seçilmiş muhtarın istifasının ardından 1 Haziran’da yenilenen seçimlerde ilk 2 adayla ilgili sorun çıkması üzerine göreve geldiği ortaya çıktı.

Olay Isparta - Konya kara yolunun Aşağıova Mevkisinde yaşanmış, iddiaya göre; Antalya’da yaşayan R.D, tartışma sonrası babaevine dönen dini nikahlı eşi A.A. ve kayınpederi O.A. ile konuşmak için Çetince köyüne gitmiş, köy Muhtarı Ayşe Adıgüzel’den de yardım isteyen R.D. ile eşi ve kayınpederi arasında tartışma çıkmıştı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda tabancayla vurulan A.A, babası O.A. ve muhtar Ayşe Adıgüzel hayatını kaybetmiş, olay yerinden kaçan damat R.D, olaydan yaklaşık bir saat sonra jandarma ekiplerince Gelendost ilçesi yakınlarında yakalanmıştı. 

Hayatını kaybeden muhtar Ayşe Adıgüzel ile ilgili ayrıntılar dikkat çekti. Daha önce 3 dönem muhtarlık yapan Ayşe Adıgüzel’in yeniden aday olduğu 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçimi kaybettiği, seçilen muhtarın istifa etmesi sonrasında tekrarlanan 1 Haziran seçimlerinde ise ilk 2 sırayı alan muhtar adaylarıyla ilgili sorun çıkınca 3. sıradan muhtar olduğu öğrenildi.

Çetince’ye yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Bahtiyar Köyü’nün Muhtarı Necati Coşkun, öldürülen muhtar Ayşe Adıgüzel’in görevini layıkıyla yapan biri olduğunu söyledi.

Coşkun, “Aldığımız bilgilere göre, görevi gereği bu aileyi barıştırmaya gelmiş. Önceden bu ailenin barıştığını biliyoruz ama daha sonrasında olayın nasıl geliştiğini bilmiyoruz. Barıştırmaya geldiği halde ne yazık ki kendisini feda etmiş” dedi. 

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüphelisinin sorgusu sürüyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri