Olay, İstanbul’un Şişli ilçesi Mecidiyeköy Mahallesi’nde dün saat 01.00 sıralarında meydana geldi.
Eczane önünde silahlı saldırı! İlaç alırken eski sevgilisi tarafından öldürüldü
İstanbul Şişli'de 26 yaşındaki Nilda Müge Şahin, kardeşine ilaç aldıktan sonra ecza önünde eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Saldırganın 2021 yılında da hemşire Ceylan G.'yi bıçakla yaraladığı öğrenildi.
DHA’da yer alan haberdeki iddiaya göre; kız kardeşini hastaneye götüren 26 yaşındaki Nilda Müge Şahin, dönüşte nöbetçi eczaneden ilaç almak için durdu.
ESKİ ERKEK ARKADAŞI SİLAHLA VURDU
Bu sırada eski erkek arkadaşı N.I Şahin'in önünü kesti. Silahını çıkaran saldırgan Şahin'e ateş ettikten sonra kaçtı.
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralanan genç kadın, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
POLİS SALDIRGANIN PEŞİNDE
Polis ekipleri şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
HEMŞİREYİ DE BIÇAKLAMIŞ
Öte yandan saldırganın 2021 yılında Beşitaş'ta hemşire Ceylan G.'yi bıçakla yaraladığı ve 14 yıl hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi.
“CEZAEVİNDEN ŞARTLI TAHLİYE OLAN BİR İNSAN”
Nilda Müge Şahin'in babası Turan Şahin, "Üç senedir yanımızda olan, cezaevinden şartlı tahliye olan bir insan, ekmeğimizi paylaştığımız kişi kızıma platonik aşık oluyor. Seviyorum diyor. Tehditler şantajlar. Geçmişteki vukuatları da var. Biz buna hep iyilikle yön verdik. İyilikle ekmeğimizi paylaştık; ama sonucu maalesef bize bu şekilde mal oldu. 35 yaşındaki çocuk 25 yaşındaki kızımı aldı götürdü" dedi.
“KIZ KARDEŞİNE İLAÇ ALIRKEN TAKİP EDİYOR”
Turan Şahin "Olay Mecidiyeköy’de gece saat 12'de oluyor. Kız kardeşine ilaç alırken takip ediyor. Eczaneden çıkarken orada ateş ediyor. Bundan bir ay önce de karakola bildirdik. Uzaklaştırma alınması halinde takip ediyor. Kendisinin gidip savcıya yalan beyan veriyor. Ben bir kadını seviyorum, o beni kıskanıyor diyor. Çocuğuma baskı kuruyor" dedi.