Kulüp başkanına kafede infaz! O anlar kamerada

İstanbul Çekmeköy'de bir kafede meydana gelen silahlı saldırıda Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç başından vurularak hayatını kaybetti. Olay anı kameraya yansırken, saldırganın yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Olay dün saat 21.00 sıralarında İstanbul Çekmeköy Güngören Mahallesi Tolgahan Sokak'taki bir kafede meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; kafede oturan Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç (49), alacak-verecek meselesi nedeniyle bir kişi tarafından silahla başından vuruldu.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Meriç ambulansla Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Meriç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HER ŞEY KAMERADA

Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı:

ZANLI ARANIYOR

Polisin kaçan zanlının yakalanmasına yönelik çalışması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kulüp Başkanı Tuncay Meriç'i kafede öldüren zanlı yakalandı

3. Sayfa Haberleri