Sokak ortasında dehşet! Gülay Aksungur, eski eşi tarafından tüfekle vuruldu

Balıkesir'de Gülay Aksungur (21), eski eşi Onur K. tarafından sokak ortasında tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan Aksungur, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Balıkesir Haber: Olay, Havran ilçesine bağlı Temaşalık Mahallesi 99. sokakta yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Onur K., sokakta karşılaştığı eski eşi Gülay Aksungur ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

5 EL ATEŞ ETTİ

Onur K., tartışmanın büyümesi üzerine aracından aldığı tüfekle Gülay Aksungur'a 5 el ateş etti.

KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILDI

Gülay Aksungur kanlar içerisinde kalırken, Onur K. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

GENÇ KADININ DURUMU AĞIR

Ağır yaralanan genç kadın, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Edremit Devlet Hastanesi'ne, daha sonra ise Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Aksungur'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, Onur K.'nın yakalanması çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri