Adana Haber: Olay, Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi’nde yaşandı.
Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Yüreğir Devlet Hastanesi'ne otomobille ağır yaralı olarak getirilen 21 yaşındaki Fırat Bolkan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bolkan'ı hastaneye bırakıp kaçan iki kişinin kimliğini belirlemek için araştırma başlattı.
Ekipler, aracın plakasından yola çıkarak zanlıların Furkan P. (19) ve kuzeni Mustafa P. (23) olduğunu belirledi.
Şüpheliler, iki kuzeni adreslerine yapılan baskınlarla yakaladı.
Gözaltına alınan zanlılardan Furkan P, kuzeni Mustafa P. ve arkadaşı Fırat Bolkan ile buluşup araçta yeni aldığı tabancayı gösterdiği sırada silahın kazara ateş aldığını ve Bolkan'ın vurulduğunu iddia etti.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kuzen, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.