Canik Belediyesi burs başvurusu 2024 İşte başvuru adresi

Samsun Canik Belediyesi, ilk defa üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs desteği verecek. Peki Canik Belediyesi eğitim desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar.

Canik Belediyesi öğrencilere burs verecek.

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik hayata geçirdiği projelerle öğrencilerin ve ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Canik'te geleneği sürdürdüklerini ve bu yıl da ilçede ilk defa üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere burs desteği sağlayacaklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçemizde ilk defa üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimize burs vereceğiz" dedi.

Canik'te eğitime yönelik yatırımları hız kesmeden sürdürdüklerini ve üniversite öğrencilerine burs desteği başvurularının devam ettiğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'imizde bu yıl da geleneği sürdürüyor, ilçemizde ilk defa üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimize burs desteği sağlıyoruz.

Öğrencilerimizin eğitim hayatına, ailelerimizin ise ev ekonomilerine katkılar sunan projelerimizle, kıymetli öğrencilerimizin ve değerli ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İlçemize eğitime yönelik yeni projeleri art arda kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

2024 CANİK BELEDİYESİ BURS BAŞVURU FORMU

Canik Belediyesi eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar, Canik Belediyesi Hizmet Binası zemin katta yer alan Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne yapabilecek.

Öğrenciler, öğrenci belgesi ve T.C Kimlik Kartı fotokopisi ile başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri