Beyşehir Belediyesi'nden 'kazı' açıklaması

Konya'nın Hüyük İlçesi İmrenler Mahallesinde Beyşehir Belediyesi araçlarıyla kaçak kazı yapıldığı iddiasıyla ilgili Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır imzasıyla bir açıklama yapıldı. 

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: 

''Belediye Başkanlığımın 1. Döneminde, 90’lı yılların başından bu yana taş ocağı işletmeciliği ile kendi malzemesini kendisi üreten Beyşehir Belediyesi bu şekilde kullandığı malzemeler konusunda tasarruf politikası uygulamıştır.

Bahse konu alanda yapılan çalışmalar bu bölgede Belediyemizin taş ocağı başvurusu ve ön müracaat izinlerine istinaden yapılan çalışmalardır. Dün itibariyle bu alandaki çalışmalar konusunda Hüyük ilçe Jandarma Komutanlığına bilgi verecek iken, o saatlerde Belediyemizde çalışan bir personelimizin eşinin cenazesine katılmam ve çalışma yapan personellerimizin alana erken intikali sonucu hukuksuz çalışma yapılıyor havası ortaya çıktığını üzülerek görüyorum. 

Burada yapmak istediğimiz çalışmanın amacı numune alarak taşın kalitesini görmek adına yapılan ön hazırlık çalışmalarıdır. Bu çalışma, taş ocağı işletmeciliğinde yapılan rutin bir işlemdir ve yukarıda da bahsettiğimiz üzere tamamen yasal olup Belediyemiz adına başvurumuz/ön müracaat izinlerimiz mevcuttur.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri