Bursa Büyükşehir Belediyesi kırtasiye yardımı başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim ve kırtasiye desteğinde başvurular başladı. Peki şartlar neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte Bursa Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım başvurusu ayrıntıları.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimin her alanında öğrencilere ve velilere de destek oluyor. Bu kapsamda yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilere ve ailelerine verilecek ‘Eğitim Desteği’ne başvurular başladı.

2024 BURSA BÜYÜKŞEHİR YARDIM BAŞVURUSU ŞARTLARI NELER?

Eğitim Desteği hizmeti için, başvuru sahibinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup 18 yaş ve üstü olması koşuluyla dezavantajlı ve dar gelirli ailelerin bizzat başvuru yapması gerekmektedir.

İlkokul-ortaokul ve lise düzeyinde aktif öğrencisi bulunan veliler kendi kimlik bilgileriyle başvuru yapacaklardır. Okul öncesi, anaokulu ya da açık öğretim ortaokul ve açık öğretim lise öğrencisi için kayıt yapanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURU FORMU 2024

Eğitim ve kırtasiye desteğinden faydalanmak isteyen Bursalılar, 16-31 Ağustos tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar internet adresi üzerinden yapabilecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR YARDIM BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Ön başvuru aşaması tamamlanan başvurular için İçişleri Bakanlığı e-Belediye Bilgi Sistemi üzerinden araştırma yapılacak. Destek talepleri ile ilgili başvurular, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Yönetmeliği/Sosyal Destek Hizmetleri Komisyonu’nca belirlenen kriterlere göre sonuçlandırılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri