Çifteler Belediyesi işçi alımı 2024

Eskişehir Çifteler Belediyesi, personel kadrosunu güçlendirmek için yeni ilan yayınladı. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte Çifteler Belediyesi personel alımı 2024 ayrıntıları.

Çifteler Belediyesi Personel Limited Şirketi, 1 beden işçisi (Temizlik) alım ilanı yayınladı. Buna göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

18 yaşını tamamlamış. 18/30 Yaş aralığında bulunmak. Askerlik durumu itibariyle, a. Askerlikle ilgisi bulunmamak b. Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, c. Askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, ( Yapılacak Güvenlik Soruşturmasıyla da Tespit Edilecektir)

Bedenen Sağlıklı Olmak. Akıl Sağlığı Yerinde Olmak. Her Hangi bir bulaşıcı hastalığı taşımamak, İlan tarihi itibari ile Çifteler ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, (Başvuru süresi içerisinde ikametini Çifteler İlçesine taşıyanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

Başvuru evrakları eksik olan ve gerekli kriterleri sağlamayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. En az İlköğretim mezunu olmak.

2024 ESKİŞEHİR ÇİFTELER BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU

Çifteler Belediyesi hizmet alanlarında görevlendirilmek üzere alım yapılacak işçi kadrosuna başvurmak isteyen adaylar, 8-10 Temmuz tarihleri arasında Sakarya Mahallesi Hastane Caddesi 32/1 Çifteler/Eskişehir adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ÇİFTELER BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DEAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri