Coca-Cola'da metal tespit edildi: 26 milyon şişe geri çağırılıyor

Boykot ürünü Coca-Cola, bazı şişelerinin metal parçaları içerebileceği endişesiyle Perşembe günü Avusturya'da son 25 yılın en büyük geri çağırma işlemini başlattı.

İddiaya göre; boykot ürünü Coca-Cola, ürettiği bazı şişelerde metal parçacıkları tespit edilmesi üzerine büyük bir geri çağırma kampanyası başlattı. Avusturya'da son 25 yılın en büyük geri çağırma işlemi olarak nitelendirilen bu olay, tüketicilerin sağlığı konusunda ciddi endişelere yol açtı.

26 milyon şişe içerisinde metal parçacıkları olabileceği ihtimali üzerine Coca-Cola yetkilileri, bu ürünleri piyasadan toplama kararı aldı. Geri çağrılan ürünler arasında Coca-Cola'nın farklı çeşitleri, Fanta ve Sprite gibi popüler markalar da bulunuyor.

Hırvatistan'ın Rijeka kentinde bir kafede Coca-Cola tüketen 4 kişinin hastaneye kaldırılması üzerine ülke genelinde Coca-Cola ürünleri raflardan çekildi. Zehirlenme vakalarıyla ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucunda, Coca-Cola Hırvatistan Temsilciliği de belirli ürünleri geri çağırma kararı aldı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek, bu durumu sosyal medyada "SKANDAL COCA-COLA" başlığıyla paylaşarak insanların sağlığının tehlikede olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri