Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanacak! Gündem yoğun

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanacak! Gündem yoğun
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Toplantının saat 16.00'da başlaması bekleniyor.

Toplantıda, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerinin ikinci yılına yaklaşılırken bölgede atılan son adımlar ele alınacak. Ayrıca, "Terörsüz Türkiye" hedefinde atılan adımlar, Bolu'daki otel yangını faciası, Suriye'nin yeni yönetimiyle iş birliğinin artırılması ve Gazze'deki son durum ele alınacak konulardan bazılarını oluşturuyor.

Kabine'nin diğer gündem başlığının Hamas ile İsrail arasında varılan ateşkes olması bekleniyor. Ateşkesin sürdürülebilmesi için Türkiye'nin vereceği destek de kabinede ele alınacak konular arasında. Gazze'ye yapılacak yardımlar da yine Kabine'nin gündeminde yer alacak.

Toplantıda ayrıca enflasyon ile mücadeledeki gelişmeler ve fiyat istikrarının sağlanmasına yönelik adımlar masaya yatırılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyon düşmeye devam edecek

Güncel Haberleri