Eyüpsultan Belediyesi İstanbulkart abonman başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Eyüpsultan Belediyesi, 5 bin öğrenciye İstanbulkart aylık abonman desteği vereceğini duyurdu. Peki şartlar neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru formu ve ayrıntılar.

Eyüpsultan Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencilerin ulaşımına destek olmak amacıyla 5 bin öğrenciye İstanbulkart Aylık Abonmanla Ulaşım Desteği veriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, "Eyüpsultanlı sevgili gençler! Bugün sizlere çok önemli bir duyurum var. Eyüpsultan Belediyesi olarak, 5 bin öğrencimize ulaşım desteği sunmak için İstanbulkart aylık abonman desteği kampanyasını başlatıyoruz! Önceki dönemde 16 yaş olan başvuru şartını, sizlerin talebi üzerine 13 yaşa indirdik. Bu destekten faydalanabilmek için belirli bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Şartlara belediyemizin internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın, ulaşım desteğinizi alın ve eğitiminize daha rahat odaklanın! Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

2024 EYÜPSULTAN BELEDİYESİ İSTANBULKART ABONMAN ŞARTLARI NELER?

Başvuru için gerekli şartlar şunlar;

İkamet kaydının Eyüpsultan’da olması, Aktif İstanbul Kart öğrenci kullanıcısı olması, 13-24 yaş arasında olması, 18-24 yaş aralığında olanlar için örgün öğrenim veren üniversitelerin ön lisans, lisans ve yüksek lisans eğitimine kayıtlı olması. (Açık ve Uzaktan Eğitime kayıtlı olanlar bu destekten yararlanamayacaktır.) Tam ya da yarı zamanlı herhangi bir iş kolunda çalışmaması.

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ ABONMAN BAŞVURU FORMU 2024

Öğrenciler, başvurularını 6 Ekim Pazar günü saat 17:00’a kadar Eyüpsultanlı Mobil Uygulaması ve Eyüpsultan Belediyesi internet sitesi üzerinden yapılabilecek

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ İSTANBULKART BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri