Hatay Reyhanlı Belediyesi personel alımı 2024

Hatay Reyhanlı Belediyesi, yayınladığı ilanla çok sayıda işçi alacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte Reyhanlı Belediyesi iş başvurusu 2024 ayrıntıları.

Reyhanlı Belediyesi şirketi Reyhanlı İnşaat Ve Ticaret Ltd. Şti. 100 geçici beden işçisi alım ilanı yayınladı. Buna göre adaylarda aranan başvuru şartları şunlar;

T.C (Türkiye Cumhuriyeti) vatandaşı olmak. 20 yaşını doldurmuş 45 yaşından gün almamış olmak. Ağır işlerde çalışabilecek bir engelinin olmaması.

Hafriyat alım işleri, Park bahçe işleri, Çadır kurma işleri, İnşaat işleri, Ot biçme işleri, Bina içi temizlik işleri Evsel katı atık toplam vb. işlerinde çalışır olması

Kamusal haklarını kullanmada herhangi bir engelinin bulunmaması. Kasten işlenen şuçtan dolayı 1(bir) yıl yada daha uzun süreli devletin güvenliğine karşı suçlar. Anayasal düzene, Milli savunmaya, Devlet sırlarına karşı ve güveni kötüye kullanma, hırsızlık suçlarından mahkum olmamak.

2024 REYHANLI BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU

Alım yapılacak işçi kadrosuna başvurmak isteyen adaylar, 8 Temmuz tarihinde Yeni Mahallesi Atatürk Caddesi No: 100/1 adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

REYHANLI BELEDİYESİ İŞ İLANLARI 2024 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri