HDP ve terör örgütünü korkutan gelişme

Diyarbakır HDP binası önünde çocukları için eylem yapan annelerin sayısı her geçen gün artıyor. Çocukları için herşeyi göze alan annelerin birlik ve beraberliği HDP ve terör örgütünü korkuttu.

'Partiye alıyoruz' diyerek 14 ile 25 arası erkek ve kız çocuklarını Kandil'e Mehmetçiğe karşı silah kullanmaya gönderen HDP'nin ipini bir anne çekti.

Hacire Akın Diyarbakır HDP binası önünde "verin oğlumu" eylemi yaptı ve çocuğunu kurtardı. Hacire Akın'ın cesareti diğer annelere örnek oldu ve çocukları dağa kaçırılan anneler bir iken iki, iki iken beş, beş iken on oldu. Bugün ise anneler HDP binası önüne sığmayacak sayıya ulaştı. Annelerin yanısıra babaların da eylem başlattığı bina önünde güvenlik güçleri sıkı önlem aldı.Terörü anneler bitirecek kampanyasına dönüşen eylem bütün Türkiye'den destek gördü.

HDP ve terör örgütüyle Kandil'i sıkıntı bastı. Halkların bilinçlenmesi ve kararlılığı örgüt yöneticilerini rahatsız etmeye başladı. Özellikle çocukları dağda olan ailelerin bilinçlenmesi ve başkaldırması Kandil'in uykularını kaçırdı. Başkaldırıya dönüşen eylemlerin durdurulması için yoğun çaba harcayan terör örgütü ve siyasi temsilcileri, eylemci aileri ikna etmeye çalışıyor. Ancak ailelerin ve annelerin kararlılığı HDP'li siyasetçilerin canını sıkıyor.

Uzmanlar aileler, anneler ve babalar evlatları için başlattıkları eylemleri devam ettirmeleri halinde terör örgütünün dağılmasının hızlanacağına vurgu yapıyorlar.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri