İşçi bayramında kahreden kaza! 2 işçi kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti

Ankara’da kontrolden çıkarak yokuş aşağı savrulan kamyonetin altında kalan Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi çalışanları Bayram Demirhan ve Kadir Ortataş yaşamını yitirdi. Sürücünün de yaralandığı kazada olayla ilgili inceleme sürüyor.

Çankaya ilçesi Kırkkonaklar Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi'nde meydana gelen olayda, kontrolden çıkarak yokuş aşağı savrulan bir su firmasına ait kamyonetin altında kalan Ankara Büyükşehir Belediyesine (ABB) bağlı Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi çalışanı iki işçi hayatını kaybetti.

Metrelerce sürüklenen kamyonetten atlayan sürücünün de yaralandığı kazada hayatını kaybeden işçilerin Bayram Demirhan ve Kadir Ortataş olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili olay yerindeki incelemeler devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri