Kayıp kız Narin olayında flaş gelişme! En yakınından 2 isim ifade veriyor

Son Dakika Haberi! Diyarbakır'da 11 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran olayında yeni bir gelişme yaşandı. Narin'in amcası olan mahalle muhtarı gözaltına alındı. Annesinin de ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Kayıp Narin Güran soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran'ın gözaltına alındığı bildirildi.

Güran'ın jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Narin Güran'ın annesinin de ifade için çağırıldığı kaydedildi.

AĞABEYİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde, Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. de gözaltına alınmış, kolundaki ısırık izi nedeniyle İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Yapılan incelemede ısırık izinin Narin'e ait olmadığı tespit edilince E.G. serbest bırakılmıştı.

NARİN BULUNDU MU? ÇALIŞMALARDA SON DURUM

Bu arada kayıp Narin'i arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bölge, havadan ve karadan karış karış taranıyor. Bugüne kadar toplamda 12 bin 500 araç kontrol edilip 130 kişinin ifadesine başvuruldu. Mahallenin etrafındaki 16 kilometrekarelik alanda çalışma yürütüldü. Aramalarda deprem gibi afetlerde kullanılan yer altı görüntüleme cihazı da kullanıldı.

Çalışmalarda son olarak, bölgeye 2 kilometre uzaklıktaki derede bir terlik bulunmuş ancak aile terliğin kızlarına ait olmadığını söylemişti. Şu ana kadar yapılan aramalarda küçük kıza dair bir ize ulaşılamadı.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Narin’in amcasının aracından alınan örnekte DNA uyuştu
BBP Lideri Destici’den kayıp Narin ile ilgili dikkat çeken açıklama
Kayıp Narin olayında gözaltındaki ağabey ile ilgili flaş gelişme

Güncel Haberleri