Kına gecesi havaya ateş açan damat düğünü göremedi

Antalya’da kına gecesi evinin balkonundan havaya ateş edip bekçilerle girdiği tartışma sonucu gözaltına alınan damat tutuklandı. Gelin ise tutuklanma kararıyla büyük şok yaşadı.

Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde Okan K. (18) ile Gülfer P’nin (20) kına gecesinde damat,balkondan tabancayla havaya ateş açtı. Saat 01.30 sıralarında mahallede görevli iki bekçi ile tartışan ve aşırı alkollü olduğu iddia edilen Okan K, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Polis yaptığı incelemede olay yerinde 12 boş kovan buldu. Tabancaya da el konuldu. Damat Okan K. sevk edildiği mahkemece “Kamu görevlisini silahlı tehdit” suçundan tutuklanırken, gelinliğiyle adliyeye gelen Gülfer P. ise büyük üzüntü yaşadı. 

"Gelinliğimle kaldım" 

Gülfer P, “28 Ağustos akşamı evimizin önünde düğünümüzü yapıyorduk. Eşim alkollü de olduğu için aşırı sevincinden balkondan iki el havaya ateş etti. O anda yoldan geçen bekçiler üzerine alındı. Ardından eşimden şikayetçi oldular.’ Eşimi tutukladılar, beni de gelinliğimle bıraktılar. Gelinliğimle kaldım. Benim en mutlu günümdü, gelinliğim kefenim oldu. Eşimi gelinliğimle evimizde bekliyorum” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri