Mavi Marmara Gazisi Tatlısu: Kudüs bizi bekliyor

Hamas lideri İsmail Haniye, İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına dikkat çeken Mavi Marmara Gazisi Mustafa Tatlısu, “Vakit tamam. Kudüs bizi bekliyor.” dedi.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, cumhurbaşkanı seçimini kazanan Mesud Pezeşkiyan'ın yemin törenine katılmak üzere gittiği İran’ın başkenti Tahran'da suikasta uğradı.

Haniye, Tahran'da kaldığı konutuna düzenlenen terör saldırısı sonucu şehit düştü.

“VAKİT TAMAM”

Mavi Marmara Gazisi Mustafa Tatlısu, yaptığı açıklamada, İsmail Haniye’nin şehit edilmesinin vaktin tamam olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Tatlısu; “Bu suikast 1,5 milyar İslam alemi için yapılan son çağrıdır. Ümmetin ilk kıblesi Mescid-i Aksa tüm Müslümanların harem-i izzeti ve namusudur ve derhal ümmet namusunu korumalıdır. İsrail kadar İran ve istihbaratı bu alçak saldırıdan sorumludur. Geçen hafta katil Netanyahu’nun ABD ziyaretinde bu menfur saldırı planlanmış, gecesi Beyrut’a sabahı Haniye’ye planlı bir saldırı yapılmıştır. Asla ama asla cezasız ve karşılıksız kalmamalıdır. Cezasız kalan her suç, failleri ve zalimleri daha da azgınlaştırır. Gazze’de Filistin'de İsrail'in işlediği suçların giderek daha artmasının, 40 binden fazla Müslümanın şehit edilmesinin sebebi budur. İşlenen soykırımın, 16 bini bebek ve çocuk 40 binden fazla masumun katledilmesinin, katliamların ve alçak zulmün uluslararası hukuk içinde hesabı sorulmadan, bölgede barış ve istikrar arayışları havada kalmaya devam edecektir. Uluslararası güç bu zulmü durduramadıysa vakit tamamdır ve Kudüs bizi beklemektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın Karabağ ve Libya’da olduğu gibi İsrail’e de gireriz açıklaması ümmete bir çağrıdır ve bu çağrıya derhal destek verilmelidir.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şehit Haniye’nin çağrısı Konya’da karşılık bulacak
Hamas, İsmail Haniye'nin cenaze programını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suikastı lanetliyorum

Güncel Haberleri