Motosikletin plakasına maske taktı, kovalamaca sonrasında yakalandı! Sürücü ehliyetsiz çıktı

Düzce'de motosikletinin plakasına maske takan ve polisin ihtarına rağmen kaçan Yahya Ç, yaşanan kovalamaca sonunda yakalandı. Sürücüye ehliyetsiz olması, plakasını kapatması ve ihtara rağmen durmaması nedeniyle 3 bin 266 lira ceza kesildi.

Düzce Esentepe Mahallesi’nde devriye görevi yapan polis ekipleri, öğle saatlerine plakasına maske takılı olan motosikletin sürücüsüne 'dur' ihtarında bulundu. Ancak sürücü motosikletiyle kaçmaya başladı.

Yaşanan kısa süreli kovalamaca sonunda motosikletli polisler tarafından durdurulan 81 ABC 866 plakalı motosikletin sürücüsü Yahya Ç’nin ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Sürücüye ehliyetinin olmaması, plakayı kapatması ve ihtara uymaması nedeniyle toplam 3 bin 266 lira ceza kesildi. Motosiklet ise trafikten men edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri