Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınan yenge Hediye Güran tutuklandı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hediye Güran, tutuklandı. Güran'ın ifadesi de ortaya çıktı.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın, jandarmadaki işlemlerin ardından getirildiği adliyede savcılıktaki sorgusu tamamlandı.

Güran, "Kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yenge Güran'ın “kasten öldürmeye iştirak” suçundan tutuklandığı bildirildi.

"SALİM İLE İLİŞKİM YOK"

Öte yandan yenge Hediye Güran'ın ifadesi de ortaya çıktı. Güran'ın "Narin'in amcası tutuklu Salim Güran ile ilişkim yok. Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim. Cinayet günü Yüksel Güran'ın beni aradığını hatırlamıyorum. Salim ile 25 saniye görüştük ama içeriğini hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Narin’in cesedini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın evinde yeni arama
Narin Güran’ın amcasından tepki çeken videolu paylaşım
Narin'in nasıl öldürüldüğü belli oldu

Güncel Haberleri