Narin’in ablası Tülin’in ölüm sebebi belli oldu

8 yaşındaki Narin Güran'ın engelli ablasının merdivenlerden düşerek öldüğüyle ilgili iddialar açığa kavuştu, Tülin Güran’ın ölüm sebebi belli oldu.

Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken Narin'in ablasının da 2009 yılında merdivenlerden düşerek öldüğü, otopsi yapılmadığı ve ölümünün şüpheli olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Sabah Gazetesi’nden Halit Turan’ın haberine göre; Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'ın 2004 yılında ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldiği, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından ellerinde ve ayaklarında fizyolojik engellerden kaynaklı 3 yaşındayken 2007 yılında yüzde 95, 2008 yılında yüzde 85, 2009 yılında ise yüzde 99 olmak üzere 3 adet heyet raporuyla engelli olduğu öğrenildi.

10 GÜN TEDAVİNİN ARDINDAN HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRMİŞ

Tülin Güran'ın 2009 yılında 5 yaşındayken solunum sıkıntısı, nefes darlığı ve öksürük şikâyeti ile Dağkapı Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alındığı, 10 gün süreyle Dağkapı Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tetkik ve tedavisi devam ederken metabolizma hastalığı, solunum yetmezliği sebebiyle 19 Kasım 2009 yılında hayatını kaybettiği tespit edildi.

Tavşantepe Mezarlığına defnedilen Tülin Güran'ın ölümünün iddia edildiği gibi merdivenlerden düşme sonucu yaşanmadığı kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyalı kayıp Yasin’in annesi: Narin'in acı haberi gelince içimden parça koptu
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! 8 kişi tutuklandı
Narin'in ağabeyi ifadesinde ne dedi? Dikkat çeken bölümler var

Güncel Haberleri