Narin'in ağabeyi ifadesinde ne dedi? Dikkat çeken bölümler var

Narin Güran cinayeti soruşturmasında kolunda ısırık izi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabey Enes Güran için kasten öldürme suçuna iştirak etmekten tutuklanması talep edildi. Ağabey'in ifadesi ortaya çıktı.

Türkiye'nin gündemi Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran. 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin'in 19 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Çuval içerisinde bulunan Narin'in ölümünü aydınlatmak için derinlemesine soruşturma başlatıldı.

Narin Güran cinayetinde aralarında anne ve abinin olduğu adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9'u tutuklama, 3'ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakemliğine sevk edildi.

Kolunda ısırık izi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabey Enes Güran için kasten öldürme suçuna iştirak etmekten tutuklanması talep edildi. Enes Güran ifadesinde "Arama çalışmaları sırasında kimseden bir şey duymadım. Narin'i çok severdim, ona biri yapmış olsa ve ben bunu görmüş olsam kesinlikle söylerdim. Hiç kimseyle husumetimiz yoktur. 2023'te babam ile amcam Salim Güran arasında para kavgası oldu" dedi.

A Haber’de yer alan habere göre; ağabey Enes Güran şunları söyledi:

"Ben arama çalışmaları sırasında öncesi ya da sonrasında kimseden bu olayla ilgili şüpheli olduğum bir şey duymadım. Ben kardeşim Narin'i çok severdi. Ona biri bir şey yapmış olsa ya da ben bunu görmüş olsam kesinlikle söylerdim. Bizim aile olarak köyde kardeşime böyle bir eylemde bulunmasını gerektirecek hiçbir husumetimiz yoktur. Kimin neden bu şekilde eylemde bulunduğunu anlamıyorum."

Enes Güran'a Nevzat Bahtiyar'ın, "Salim Güran öldürdü, bana Narin'i verdi ve ben sakladım" dediği kısım sorulduğunda ise, "Kardeşim Narin'i eğer belirtilen şekilde Nevzat bulunan yere bıraktıysa bunu ancak Nevzat'a tehditle para teklif edilerek yapabileceğini düşünüyorum." dedi.

Gürkan, “Kendisini ailesiyle tehdit edilse de köyde çok fazla gücü olmadığı ve dediğim gibi sönük bir karakter olduğundan korkarak yapmış olabilir. Ya da Nevzat Bahtiyar'ın kendi ailesinden biri Narin'e zarar verdiyse bunu saklamak için yapmış olabilir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Narin soruşturmasında amca Salim Güran ile ilgili flaş gelişme
4 gün gözaltında kalan Narin’in babası ilk kez konuştu
Cuma hutbesinde Narin Güran vurgusu

Güncel Haberleri