Sağlık personelinin skandal görüntülerine soruşturma açıldı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı öne sürülen hemşire hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Kocaeli'nde görev yapan bir sağlık personelinin sosyal medya paylaşımıyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Suriye'de terör örgütü YPG üyesi bir kadının saçının kesilmesine tepki olarak DEM'li vekillerin başlattığı saç örme akımına farklı kişiler katıldı. Son olarak Kocaeli'de bir sağlık personeli skandala imza attı. Sağlık personeli saçlarını ördüğü videoyu sosyal medyada paylaştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Açıklamada, “Bakanlığımız bünyesinde görev yapmakta olan ve sosyal medya hesaplarında Devlet Memurları Kanunu ve Kamu Görevlisi Etik Davranış İlkelerine aykırı paylaşımlar nedeniyle personel ile ilgili gerekli adli ve idari soruşturma başlatılmış olup konu yakından takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.” İfadeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri