Sancaktepe Belediyesi burs başvurusu 2024

İstanbul Sancaktepe Belediyesi, üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere 12 bin 500 TL vereceğini duyurdu. Peki şartlar neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte Sancaktepe Belediyesi eğitim desteği başvurusu ayrıntıları.

Sancaktepe Belediyesi, ilçede ikamet eden ve üniversiteye yeni kayıt yaptıran 17 - 22 yaş arasındaki lisans ve önlisans öğrencilerine, 12 bin 500 lira eğitim desteği verecek.

2024 SANCAKTEPE BELEDİYESİ BURS ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartları şunlar;

2024 YKS sonucu üniversiteyi kazanmak. 01.07.2024 tarihinden önce Sancaktepe’de ikamet etmek. 2002 ve üzeri doğumlu olmak (22 yaş ve altı).

Devlet ve vakıf üniversitelerinde yüzde 100 burslu okuyor olmak. Açıköğretim ve uzaktan öğretim öğrencilerinin başvuruları alınmayacak.

SANCAKTEPE BELEDİYESİ 12 BİN 500 TL EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Öğrencilerden başvuru için istenen belgeler ise şunlar;

Tarihçeli öğrenci ve veli yerleşim yeri belgesi ( e-Devlet’ten alınabilir), Öğrenci ve velinin kimlik fotokopisi, Öğrenci Belgesi, Üniversite Yerleştirme Sonuç Belgesi, Öğrencinin banka hesap bilgileri.

2024 - 2025 SANCAKTEPE BELEDİYESİ BURS BAŞVURUSU

Eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 30 Eylül - 14 Ekim tarihleri arasında Sancaktepe Belediyesi Hizmet Binasına yapabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri