Sultanbeyli Belediyesi burs başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Sultanbeyli Belediyesi, üniversiteyi kazanan öğrencilere 10 bin TL başarı ödülü vereceğini duyurdu. Peki şartlar neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte Sultanbeyli Belediyesi üniversite bursu başvuru adresi ve ayrıntılar.

Sultanbeyli Belediyesi burs veriyor mu, Sultanbeyli Belediyesi 10 bin TL başvurusu nasıl yapılır? soruları cevabını buldu.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş’tan gençlere müjdeli haber geldi. Üniversiteyi kazanan öğrencilere başarı ödülü vereceklerini açıklayan Tombaş, “Bizde başarı ödülsüz kalmaz. Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize 10 bin TL Başarı Ödülü veriyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

2024 SULTANBEYLİ BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURUSU ŞARTLAR NELER?

Ön başvuru kriterleri şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Sultanbeyli’de en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak, Başvuru tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmak, İlk kez Lisans programına 2024 döneminde yerleşmiş olmak, Yurtiçinde yerleşilen üniversitenin özel(tam burslu) ya da devlet üniversitesi olması, Örgün Eğitim öğrencisi olmak (LİSANS)

Affa uğramış olsa bile; devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar ile cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlardan; uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, bunların kullanılmasını kolaylaştırma, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçlarından hakkında kesinleşmiş bir mahkûmiyet kararı bulunmaması

SULTANBEYLİ BELEDİYESİ 10.000 BURS BAŞVURU FORMU

Başarı ödülünden faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 31 Ekim tarihine kadar aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

SULTANBEYLİ BELEDİYESİ BAŞARI ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri