2024 Konya Kitap Günleri yarın başlıyor

Dört gözle beklenen Konya Kitap Günleri Fuarı başlıyor. Yine milyonlarca kitap ve onlarca yazar kitapseverlerle buluşacak. Açılış töreni, yarın saat 10.00’da gerçekleşecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından yüzbinlerce ziyaretçinin akın ettiği Konya Kitap Günleri başlıyor. Fuar, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek törenle kapılarını ziyaretçilere açacak.

KONYA KİTAP GÜNLERİ 2024 NEREDE?

Geçtiğimiz yıllarda rekor bir katılımcıyla gerçekleştirilen Konya Kitap Günleri bu yıl da yüzbinlerce kitap, yüzlerce seçkin yayınevi, sevilen yazarlar ve çok sayıda etkinlik ile Selçuklu Kongre Merkezi’nde kitapseverlere buluşacak.

KONYA KİTAP GÜNLERİ HANGİ SAATLERDE AÇIK, NE ZAMAN SONA ERECEK?

9 gün boyunca sürecek 11. Konya Kitap Günleri, 27 Ekim 2024 Pazar günü sona erecek. Fuar, söz konusu tarihler arasında her gün saat 10.00 ila 21.00 arasında açık olacak.

BAŞKAN ALTAY DAVET ETTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Anadolu'nun En Büyük Kitap Etkinliğinin yine bir kültür bayramı ile kitapseverleri buluşturacağını belirterek tüm vatandaşları davet etti.

Bu yıl Kitap Günleri’ndeki tema, Filistin’de yaşanan insanlık dramı ve soykırımdan dolayı ‘Filistin, Kudüs ve Gazze. Motto ise Özgürlük için Oku.

KONYA KİTAP GÜNLERİ 2024 ETKİNLİK PROGRAMI

Peki Konya Kitap Günlerine bu yıl hangi yazarlar katılacak? Başta Konya olmak üzere bölge şehirlerden ve Türkiye’nin dört bir yanından kitap meraklılarını 27 Ekim’e kadar bir araya getirecek Konya Kitap Günlerinde, Türkiye’nin önemli kalemleri okurlarıyla bir araya gelecek.

O isimler arasında, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hayati İnanç, Dursun Ali Erzincanlı, Ahmet Şimşirgil, Senai Demirci ve Bekir Develi de yer alıyor.

Konferanslar, imza günleri, yazar buluşmaları, atölye çalışmaları, gösteriler ve tiyatro gibi sayısız etkinliğe imza atılarak katılımcılara kitap şöleni yaşatılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya Kitap Günlerine hangi yazarlar katılacak? Gün gün etkinlik programı

Konya Haberleri