Başkan Altay’ın Cuma Buluşmaları’ndaki yeni durağı 3. Organize Sanayi Camii oldu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Cuma Buluşmaları kapsamındaki yeni durağı 3. Organize Sanayi Camii oldu. Başkan Altay, Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Ali İmran Arıtan ile birlikte 3. Organize Sanayi Camii’nde Cuma namazı sonrası esnaflarla selamlaşarak hasbihal etti.

“GÖNÜL KÖPRÜLERİMİZİ GÜÇLENDİRDİK”

Cuma Buluşmalarının çok kıymetli bir gelenek olduğunu belirten Başkan Altay, “3. Organize Sanayi Camii’nde, Selçuklu Belediyesi Başkan Vekilimiz Ali İmran Arıtan ile birlikte hemşehrilerimizle bir araya geldik. Samimi sohbetler eşliğinde vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, gönül köprülerimizi güçlendirdik. Birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle, bizleri muhabbetle karşılayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri