Başkan Kavuş: Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize, öğrencilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Yeni eğitim öğretim yılının, öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz, idarecilerimiz ve velilerimiz için sağlık, mutluluk ve başarı içinde geçmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Çocuklarımıza zihin açıklığı, onları geleceğe hazırlamak için özveriyle çalışan eğitimcilerimize de başarı ve kolaylık diliyorum. İnsan ve toplum hayatında eğitimin ne denli önemli olduğunun farkında ve bilincinde bir kurum olarak bizler, bu zorlu süreçlerinde, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da daima çocuklarımızın, öğretmenlerimizin, okul yöneticilerimizin ve velilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni dönem tüm eğitim camiamıza hayırlı ve bereketli olsun.”

“MEGA, MERAM’IN GELECEĞİNE YAPILMIŞ EN ÖNEMLİ YATIRIMLARDAN BİRİDİR”

Ülkemizi ve milletimizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak en önemli etkenin eğitim olduğuna vurgu yapan Başkan Mustafa Kavuş, eğitim alanında Meram Gelişim Akademisi MEGA ile kendilerinin de önemli ölçüde yük aldıklarının altını çizdi.

Akademinin, ahlaki karakter eğitimini merkeze alarak bilim, sanat, yaşam, doğa, sağlık ve spor eğitimlerinde Meram gençliğine yeni bir çığır açtığını ifade eden Başkan Kavuş, her yıl 75 binden fazla öğrencinin hayatına dokunan proje ile yeni neslin eğitim ve sosyal hayatına yeni nesil yöntemlerle katkı sağladığına vurgu yaptı. MEGA’nın her yönden ilçenin geleceğine yapılmış en büyük yatırımlardan biri olduğunu söyleyen Başkan Kavuş, MEGA sayesinde kısa zaman içinde alınan başarılı sonuçların projenin etkinliğini gözler önüne serdiğini kaydetti.

“MEGA YENİ EĞİTİM YILINA DA BİRBİRİNDEN DEĞERLİ PROGRAMLARLA GİRİYOR”

Meram Gelişim Akademisi MEGA’nın 2024-2025 sezonuna da en iyi şekilde hazırlandığını belirten Başkan Mustafa Kavuş, “MEGA, geleceğe odaklanmanın, geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sine giden yolun adı oldu. MEGA, bugüne kadar olduğu gibi bu eğitim yılı için de içeriği dopdolu bir programla öğrencilerimizin karşısında olacak. Anasınıfından üniversiteye kadar her yaş grubu için ayrı eğitim programlarımız devam edecek. Kariyerlerine katkı sunacak eğitim programlarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve sanatsal yayınlarla çocuklarımızı ve gençlerimizi destekleyeceğiz. Spor faaliyetleri ile bedensel, Akıl Zeka Sınıfları ile zihinsel gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Youtube Akademi, Yazılım Akademisi ve Dijital Oyun Tasarım Atölyesi ile çağı yakalamalarının önünü açacağız. Kültür, sanat eğitimleri ve programları ile sosyal hayatlarını renklendirecek ve bu alanlarda kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız. Bu ve bunlar gibi pek çok eğitimle çocuklarımızın geleceğine ışık tutan Meram Gelişim Akademisi’nin de yeni eğitim yılının hayırlar getirmesini diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri