Başkan Önal, üniversiteli gençlere Karapınar’ı tanıttı

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, ilçede üniversite kazanan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Ünal, ilçenin doğal güzellikleri ve kültürel zenginliklerini öğrencilere tanıttı.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, ilçede üniversite kazanan öğrencilerle bir araya geldi, oryantasyon programı düzenlendi.

Öğrenciler, ilçenin doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleriyle tanıştırıldı.

Acıgöl'ün büyüleyici manzarasından Kültür Merkezi'ne, Halk Kütüphanesi'nden Lavanta Bahçesi'ne kadar birçok noktayı ziyaret eden öğrenciler, ilçenin tarihi ve kültürel dokusunu yakından tanıma fırsatı buldu.

Başkan Önal, "Ülkemizin dört bir yanından gelen değerli gençlerimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu programla onlara hem ilçemizi tanıtmak hem de onlara destek olmak istedik." dedi.

Oryantasyon programında öğrenciler, Millet Bahçesi ve Millet Kafe'de keyifli vakit geçirirken, Meke Gölü'nde doğayla iç içe olmanın tadını çıkardı.

Önal, programın başarılı geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Üniversite hayatlarına ilçemizde başlayacak olan gençlerimize başarılar diliyorum. Onların her zaman yanlarında olacağız." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri