Başkan Pekyatırmacı’dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi olarak eğitimin her zaman en büyük destekçisi olduklarını ifade etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 9 Eylül'de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı kutlama mesajında şu sözlere yer verdi:

“Yeni bir eğitim -öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. 9 Eylül Pazartesi günü 2024-2025 eğitim öğretim döneminin ilk ders zili çalacak. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim ve öğretim süreci, ülkemizin aydınlık geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Başta görevli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin, velilerimizin yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum. Daha iyi bir geleceğin anahtarının çocuklarımız olduğunu biliyoruz. Milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir. Bu yeni eğitim ve öğretim dönemi araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmelidir. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da eğitimden geçmektedir”

“YATIRIMLARIMIZ İLE KONYA’NIN EĞİTİM HAYATINA DEĞER KATIYORUZ”

Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi olarak bizler de çocuklarımızın her türlü bilgi, beceri ve donanıma sahip bireyler olarak yetişmelerinde, yeteneklerinin geliştirilmesinde, büyük bir gayret ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da eğitim camiamıza okullar, kapalı spor salonları, suni çim sahalar, kütüphaneler ve materyaller gibi birçok fiziki destek sağlıyoruz. Selçuklu Belediyesi, yıl boyunca ilçeye yaptığı eğitim yatırımları ile Konya’nın eğitim hayatına değer katarken Türkiye’ye örnek olacak işlere de imza atıyor. Geçtiğimiz aylarda yapımına başladığımız Türkiye’nin en kapsamlı Güzel Sanatlar Lisesi’ni şehrimize kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ayrıca Konya Spor ve Selçuklu Fen Liselerine kazandıracağımız kapalı spor salonlarında da çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah tüm yatırımlarımızı planlanan süreler içerisinde çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Yine Sille Tabiat Okulu, Selçuklu Gelişim ve Teknoloji Akademisi, Selçuklu Sanat ve Tasarım Atölyesi, Trafik Eğitim Parkı, Hatice Hatun Çocuk Mektebi ve Selçuklu Belediyesi KOP Çocuk Kütüphanesi’nin yer aldığı Okul Dışı Öğrenme Ortamlarımız ile her yıl olduğu gibi bu yılda da binlerce çocuk ve gencimize kendini geliştirme ve yeteneklerini keşfetme imkanı sunacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2024-2025 eğitim öğretim yılını kutluyor, şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri