Bunlar Konya polisinin baskınlarında ele geçirildi

Konya polisinin düzenlediği baskınlarda 20 litre kaçak içki ve çok sayıda silah ile uyuşturucu ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Asayiş Şubesi ekiplerince, başta Covid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda, 7 iş yerinde bulunan 106 kişiye maske ve sosyal mesafe, 188 kişiye sosyal mesafe kuralını ihlalden, 9 kişiye de kapalı alanda sigara içmekten ceza yazıldı.  

8 iş yeri sorumlusu hakkında "Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranmak"tan işlem yapılırken, 7 iş yeri faaliyetten men edilerek, iş yerlerinde çalışan 2 yabancı uyruklu İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.  

Selçuklu ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 580 adet "Uyuşturucu Hap Maddesi" ele geçirildi ve olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Selçuklu ve Akşehir ilçelerinde yapılan baskınlarda toplam 20 litre kaçak alkol ile 2,5 litre etil alkol ele geçirildi. Karatay ilçesinde de açıktan alkol satışı yapan 2 kişi dahil olmak üzere toplam 4 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 135 kişi yakalanıp adli makamlara tespit edildi, ayrıca fuhuş yaptığı tespit edilen 5, hırsızlık olayı şüphelisi 5 ve yağma olayı şüphelisi 5 kişi yakalandı.  

Yapılan aramalarda 10 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız av tüfeği ve 9 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri